10% korting


Om deze periode, met veel veranderingen, met jullie te delen. Is er 10% korting op de uitlopende leren tassen collectie! Lees hieronder meer….

Gebruik bij het afrekenen de kortingscode : timeforchange10

De afgelopen periode heb ik, net als veel andere ondernemers, veel tijd gehad om na te denken. Wat wil ik als ondernemer, ontwerper ,maker, docent en mens? Er waren voor een hele tijd geen cursisten en klanten wat heel kaal en eng voelde maar ook gaf het, uiteindelijk, ruimte om te kijken wat ik vanuit mijzelf wil maken i.p.v. reageren op de vraag vanuit de klant. Focus hebben is een uitdaging. Maar op dit moment heb ik mijn flow weer fijn te pakken. Ik ben bezig met toffe projecten in het onderwijs en ik ben ‘nieuwe’ restmaterialen aan het verzamelen vanuit verschillende hoeken om een mooie serie tassen vanuit te ontwerpen. Dit geeft me veel nieuwe inspiratie en energie.

Voor de vertrouwde collectie leren tassen, waar ik altijd met heel veel liefde aan gewerkt heb, ga ik geen nieuw leer meer inkopen. Deze zal dus de komende tijd uitstromen. Om fijn in mijn nieuwe flow door te stromen dus even geen vaste openingstijden. Je kunt uiteraard een afspraak maken om rustig even rond te neuzen in de winkel of een tassenwens te bespreken. Ik werk regelmatig in de winkel en zal dan ook de deur open zetten. Dus een spontaan bezoek is dan ook mogelijk.

Tot snel!

Ps. Voor degene die nog een workshop tegoed heeft, geen zorgen er is nog meer dan genoeg leer!