Nieuwe Workshop Data


Er staat weer nieuwe data gepland voor de workshops!

Kom je ook je eigen leren tas maken? Of eerst een klein accessoire? Hieronder staan de verschillende workshops op een rijtje:

Korte Workshop Leer
De workshop duurt 1,5 tot 2 uur en we maken een mooi accessoire van leer. Je mag zelf kiezen wat je gaat maken; een armband, etui, handgrepen voor op je keukenkastjes, sleutelhanger of misschien heb je zelf een tof idee! Je maakt kennis met het materiaal en de gereedschappen en gaat naar huis met een mooi leren accessoire. Door de korte duur van de workshop kun je het goed combineren met een dagje shoppen in Het Modekwartier.

Kosten: €30,- inclusief materiaal
Data: 11 aug, 1 sep, 6 okt, 3 nov, 1 dec 2018
link om in te schrijven


Workshop Leren Accessoires Maken

Tijdens deze workshop ga je in 4 uur zelf een accessoire van leer maken. Je maakt een keuze uit een Ipad-, telefoonhoes en avondtasje. Er zijn verschillende voorbeelden en patronen aanwezig. Je kunt het uitwerken in je eigen stijl zodat het een accessoire wordt die bij jou past.

Kosten: €75,- inclusief materiaal
Data: 25 aug, 15 sep, 20 okt, 17 nov, 15 dec 2018
link om in te schrijven


Workshop Shopper in 1 Dag
Tijdens deze workshop maak je van leer je eigen shopper. Er zijn patronen aanwezig en je kunt hier zelf de nodige aanpassingen aan maken zodat het een tas wordt naar jouw wens. Door de kleine groep is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Je maakt een keuze uit het leer, gaat het snijden, schalmen en stikken tot een mooie tas. Door de aanwezigheid van de professionele gereedschappen en machines zullen andere niet geloven dat jij de tas zelf hebt gemaakt!

Kosten: €150,- inclusief materiaal
Data: 14 juli, 18 aug, 8 sep, 10 nov, 8 dec 2018
link om in te schrijven

  Korte Workshop Leer  Leren Accessoire Maken  Workshop Shopper in 1 Dag